Skip to content
Logo_Lilly-Bui

Hållbarhet är vår filosofi. Jag har en passion för vin och äventyr. Det var därför jag för några år sedan bestämde mig för att förvandla mitt privata intresse till ett professionellt och bli vinmakare. Tillsammans med mitt fantastiska team började jag odla druvor för att tillverka vin själv. Vårt vin växer på soliga kullar i den italienska regionen Piemonte. Hållbarhet och ett fungerande ekosystem är avgörande för vår filosofi. Det var därför vi planterade sju speciella örter mellan rankorna. De stödjer druvorna under deras tillväxtprocess och hjälper ekosystemet att förbli mångfacetterat. Det är en rolig slump att sju är mitt lyckotal! Våra druvor är ekologiska och vi motstår alla konstgjorda tillsatser. Druvorna är våra mest värdefulla ingredienser!

Jag älskar allt med mina viner. För att möta mina extraordinära krav, designar jag allt själv – från etiketten till förpackningen och formen på flaskorna. När du öppnar ett av våra viner hemma ska det vara en speciell upplevelse för dig!

Njut!/Lilly Bui

Logo_Lilly-Bui
alta_langa-1

LILLY BUIS
Alta Langa DOCG
Druva: 100% Pinot Noir druvor
Alkoholhalt 12,5%
Vinet har jäst i flaskan i minst 30 månader, det som kallas ”metodo classico”. Delikata smaker av citrus, grapefrukt och brödig fruktighet gör detta mycket speciellt.

Innehåller sulfiter. 
Sockerhalt 3g/l